A btcpiac.hu weboldal hirdetsi szablyzata:


Az oldalon megjelentethet hirdetsek feladsi szablyzata:

Tilos az olyan termk feltltse, amelynek rustsa a jelenleg hatlyos jogszablyokba tkzik vagy valamely harmadik szemly jogt (klnsen szerzi jog vagy egyb szellemi alkotshoz fzd jog), jogos rdekt srti.

Az zemeltet fenntartja jogt brmely Felhasznl piactrrl trtn kizrsra vagy a Felhasznl piactrbeli jogosultsgainak s hozzfrseinek idleges korltozsra, ha a Felhasznl tevkenysge vagy az ltala a piactren vgrehajtott brmely mvelet az zemeltet rtelmezse szerint ellenkezik BTCpiac hasznlatval.

Az zemeltet gy semmifle felelssget nem vllal az ltala fenntartott online piactren tett, nem tle szrmaz felhvsokkal, ajnlatokkal s az ezek alapjn ltrejtt szerzdsekkel vagy brmely szerzds ltrejttnek elmaradsval, a Felhasznlk piactren tanstott magatartsval, tovbb az online piactren elrhet Szolgltatsok hibjval vagy megszntetsvel kapcsolatban.

Az zemeltet nem felel tovbb a BTC piactern szerepl termkek valdisgrt illetve a termkekrl szl informci pontossgrt vagy azrt, hogy a Vevk tnylegesen meg tudjk venni, az Eladk pedig tnylegesen el tudjk adni a termkeket, nem tudja biztostani, hogy a Felhasznlk az egyms kztti tranzakcis folyamatot vgrvnyesen be is tudjk fejezni.

Az zemeltet nem avatkozik bele a Felhasznlk kztti jogvitkba, tranzakcis folyamatokba, brmilyen vita kialakulsakor a Felhasznl mentesti az zemeltett mindennem ignytl, kvetelstl s krtrtstl.

A Felhasznl ltal a BTC piacon kzz- vagy elrhetv tett tartalmat az zemeltet jogosult, de nem kteles ellenrizni s a kzztett informcikban s/vagy ezen informcik ltal hivatkozott oldalakon vagy helyeken jogosult, de nem kteles jogellenes tevkenysg folytatsra utal jeleket keresni.

Az online piactren elrhet tartalmat szksg esetn a Felhasznl kteles archivlni. A Felhasznl ltal kzz - vagy elrhetv tett tartalomrt, idertve a tartalom ltal okozott vagy egybknt azzal sszefggsben felmerlt mindennem vagyoni s/vagy nem vagyoni krrt kizrlag a Felhasznl tartozik felelssggel.

A BTC piacon jogellenes tartalom (pldul harmadik szemlyek szemlyes vagy klnleges adatai, hozzszlsok, felhasznlsi engedly nlkli szerzi vagy jogi oltalom al es szellemi alkotsok, klnsen kpek), harmadik szemlyek jogait vagy a mindenkor hatlyos jogszablyokat kzvetlenl vagy kzvetett mdon srt (pldul bncselekmny elkvetsre vonatkoz) felhvs nem helyezhet el. Amennyiben a BTC piacon a Felhasznl ltal kzz - vagy elrhetv tett tartalommal kapcsolatban vagy annak okn harmadik szemly, hatsg vagy brsg ignyt tmaszt vagy eljrst indt, a Felhasznl az ilyen ignyekkel vagy eljrsokkal kapcsolatban felmerl valamennyi kiadst, kltsget s a kr megtrtst magra vllalja, tovbb vllalja azt is, hogy minden az zemeltet ltal megkvetelt intzkedst (pldul a visszalsrt vagy a jogsrtsrt felelssget vllal s a BTC piac rintetlensgt egyrtelmen tartalmaz nyilvnos s/vagy egyb nyilatkozat megttele) megtesz a jogsrtsekkel s a visszalsekkel kapcsolatban az zemeltet s az ltala zemeltetett valamennyi oldal j hrnevnek megvsa rdekben (idertve a jogsrts vagy a visszals az zemeltet nevvel trtn sszefggsbe hozatalnak elkerlst s az zemeltetnl ilyen esemnyek kvetkeztben keletkez krok s kockzatok megelzse s mrsklse rdekben tett intzkedseket).

Az eladott termkek kiszlltsa, tadsa s a pnzgyi teljests az zemeltettl fggetlenl, trtnik a Felhasznlk megllapodsnak megfelelen.

Szemlyes adatok kezelse, vdelme: Az zemeltet a Felhasznlk szemlyes adatait bizalmasan s a hatlyos jogszablyok rendelkezseinek megfeleln kezeli.
BTC árfolyam10416.32 USDwww.bitstamp.net

LTC árfolyam:USDwww.btc-e.com

BTCpiac.hu tárca adatok

Bitcoin wallet

Az oldal tárcakódja:
 
1M2DQcWgrxg8aJsGmXMTfz6e7sHVAADv56